Biz Kimiz

1995 Yılında girdiğimiz Tuz Sektöründe 23. yıllık tecrübe, deneyim ve müşterilerimizden gelen istek ve geri dönüşümlerle ülkemizde doğal kristal tuzun tanıtım ve pazarlamasını yapan ilk firmalar arasında yerimizi aldık.

Türkiye’de Himalaya tuzu, Çeşnili Tuz,Havai Deniz Tuzu, Fleur de Sel, Kar Tuzu,Grol Sel, Gri Tuz ve diğer tuz ürünlerini tanıştırdıktan sonra, Avrupa’da özellikle sağlık kurumlarında Halo Terapi olarak işletilen tuz odalarını Ülkemizde kurmaya başladık.

Tuz odalarında kullanılan Tuz aerosol makinesi olan Halojeneratörlerin yurt dışından gelmesi ve arıza durumunda aylarca parça beklenmesi bazı durumlarda bu parçaların temin edilememesi nedeniyle işlevsiz kalan makineleri konusunda uzman Makine Mühendisleri ile Türkiye’de üretmeye başladık.

Bugün Ülkemizde gerçek anlamda Tuz Odası yapan ve Halojeneratör üreten tek firmayız.

Tarihçe

1995 Yılında İstanbul’da Tuz pazarlama sektörüne giriş yaptık. 1997 yılında Rafine Tuzun alternatifi olarak Doğal katkısız, iyotsuz tuz üretimine başladık. 1998 Yılında Yurt dışında Gurme tuzlar ithal ederek Türkiyeyi farklı tatlarla tanıştırdık. 2004 Yılında Ülkemizde İlk Tuz odasını kurarak sektörde ilk olduk. 2010 Yılında Halajeneratör ürününü yaparak Ülkemizde ilk ve tek Yerli Halajeneratör üreticisi olduk

• 2010 – Halojeneratör İmalatı
  • 2004 – Tuz Odaları Kurulumu