Kreş ve Ana okulları için Tuz Odası

Avrupa ve Amerika’ da Kreş ve Ana okullarında yerini alan tuz odaları veliler tarafından tercih sebebi olmaya başladı.

Ülkemizde kurulan Tuz odaları genellikle yetişkinler için hazırlanış olup 12 yaş altı çocukların kullanımına uygun olamayabiliyor.
Oysa Tuz odası terapisine çocuklar yetişkinlere göre daha hızlı, etkin ve yoğun şekilde tepki gösterdiğini bilinmektedir.
Tuz odaları çocuklar için bulunabilecek en iyi kliniktir. Aslında terapi odası olan Tuz odalarında çocuklar kum havuzunda özgürce oyun oynarken, bir tedavi gördüklerinin farkına bile varmazlar.

Klinik araştırma
Klinik araştırmalar, çocukların doğal şifa yöntemlerine çok hızlı, etkili ve yoğun şekilde tepki gösterdiğini göstermiştir. Tuz Doğal Terapinin etkinliği doğrudan gözlenebilen ve tüm pediatrik solunum ve deri koşullarında oldukça önerilir. Araştırmalar, sadece 3 doğal terapi seansından sonra çocukların% 85- 95’inde semptomsuz kaldığını göstermiştir. Bu etki uzun sürelidir.
Ebeveynler, 10-12 ay sonra semptomlarda  önemli derecede azalma kaydedildiğini ve düzenli ilaçların% 65-75 oranında azaldığını belirtmektedir.
Doğal tedavi, çocukların yaşam kalitesini kesinlikle geliştirmiştir.

Kreş ve Ana Okullarında yapılacak Tuz odası Veliler için tercih sebebi olacak, Çocuklar eğitim görürken diğer taraftan günün 15-20 dakikasını tuz odasında eğlenceli oyunlar oynarken sakinleşmiş olacak ve günlük hayatında inhaler ve antibiyotik ihtiyacını azalacak, Sadece birkaç seansdan sonra  solunumu kolaylaşacak, akciğer fonksiyonunu iyileşecek, Hapşırma, öksürme ve nefes darlığını hafiflecek, solunum yolu hastalıklarına direnci artacak, bağışıklık sistemini güçlenecek, Uyku düzenini gelişecek

Kreş ve Ana Okulları için yaptığımız Tuz Odaları 12 yaş altı çocuklara göre hazırlanmaktadır.
Tuz Terapisi sırasında çocuklar ve yetişkinlerin ihtiyaçları çok farklıdır. Yetişkinler dinlendirmek, okumak veya uyku yapmak için dinlendirici bir müzikle sakin bir ortam tercih ederken, çocuklar oyuncaklarla oynamaktan mutluluk duyuyorlar.

Çocuklar oynamakta özgürdürler ve bir tedavi gördüklerinin farkına bile varmazlar.

Çocuklar için kurduğumuz  Tuz Odasıodası, 12 yaşına kadar olan bebekler ve çocuklar için özel olarak tasarlanmıştır.
Çocuklarımızı  tedavi ederken, bulmaca, kamyon ve oyuncaklarla dolu, teknoloji gerektirmeyen oyun odasının tadını çıkarabilirler. Çocuk, plajdaki kum gibi tuzlu zeminlerle oynamaktan çok zevk alıyorlar. Dev bir tahta duvar ve sanat malzemeleri, çocukların yaratıcı yanlarını keşfederken tuz terapisinin faydalarını toplayabilmelerini sağlıyor.

Kreş, Ana Okulu ve Eğitim Kurumlarına Tuz Odası Yapım Sürecimiz

• İşletmenizde uygun yerin belirlenmesi