Tuz Odası İşletme Maliyeti

Tuz Odası Kurulumundan sonra devam eden Maliyetler, İşlemler ve Bakım

Düşük işçilik maliyeti

Tuz odası kurulum aşaması bittikten sonra, hizmet vermeye başlaması için müşterileri karşılamak, rezervasyon yapmak, Halojeneratörü çalıştırmak ve zaman zaman temizlik ve basit bakımları yapmak gibi işler için sadece bir elemana ihtiyaç duyulur. Dolayısı ile bu işi tek başınıza idare edebilirsiniz.
1 eleman ile tuz odanızın büyüklüğüne göre aynı anda 10-12 kişiye hizmet verilebilir.
Tuz terapisi; masaj terapisi yada hizmet sunulması gereken estetisyenlik gibi yoğun işçilik ve uygulama gerektiren  bir iş değildir. Yani bu düşük iş gücü maliyeti gerektirir.
Tuz odasında kuru tuz terapisi hizmeti vermek için özel bir işletme lisansına veya sertifikasyonuna ihtiyaç yoktur çünkü tuz terapisi tıbbi olmayan, alternatif ve sağlık modelidir, müşterilerle fiziksel etkileşimde bulunulmadığı için, İş yeri sahibi ya da tesiste çalışanlar için özel bir lisans veya sertifikaya gerek yoktur.
Tuz odanızın bulunduğu yerde ayrıca bir masaj terapisti, estetisyen, kozmetikçi veya diğer spa hizmetlerini sağlayacaksanız bazı sertifikalara ihtiyacınız olabilir.

Düşük sarf ve işletme maliyetleri

Tuz terapisi işini yürütmek için tüketilen malzeme çok azdır. Tuz odası inşa edildikten sonra devam eden masraflar, kira, kamu hizmetleri, telefon vb.  gibi temel iş harcamalarıdır.
İşçilik maliyeti minimaldir.
Aktif Tuz odaları için gerekli olan tek şey, bir seansta tüketilecek 10-15 gr tuzdur. Tuz terapisi ekipmanı halojeneratör düşük elektirik tüketimine sahiptir.