Tuz Odası Kurulum Maliyeti

Tuz odası Kurulum Maliyeti

Tuz Odası Kurulu için başlangıçtaki sermaye yatırım ve başlangıç ​​maliyetleri şunları içerir:

1. Fiziksel alan, gayrimenkul, olası yapı
  2. Haloterapi için tuz terapi ekipmanları (halojenatörler, kişisel tuz terapi ekipmanları, vb.)
  3. İç mekan, tuz dekoru ve mobilyalar
  4. Başlangıç ​​kurulum masrafları
  5. Telefon, internet, bilgisayar, yazılım ve diğer teknoloji
  6. Pazarlama, web sitesi, temel baskı
  7. Diğer ekipman, genel bakım ve tedarikler

Tuz Odası Kurulum Maliyeti

Tuz odası kurulumu, standartlaşmış bir işlem olmadığı için Tuz odası kurulum maliyeti için sabit bir fiyat vermek mümkün değildir.
Kurulumda birkaç sabit kriteri göz önününe alarak tuz odası kurulum maliyeti hakkında basit tahminlerde bulunulabilir.
Tuz odası kurulumunda maliyet tahmininde dikkate alınması gereken bazı unsurlar:

1. Ticari amaçla yapılan Tuz odası veya konut için yapılacak özel kullanılacak Tuz Odası. (Konutlar için maliyetler ticari amaçlar için yapılacak tuz odalarına göre daha düşüktür)

2. Tuz odasının büyüklüğü – Kurulacak olan Tuz odasının boyutu (odanın M² ve m³ olarak hesapları fiyatlandırmada önemli farklılıklar çıkartır.

3.Halogeneratör –  Tuz odalarının olmazsa olmazı halojenleyici tuz odası kurulum maliyeti hesaplamasında en pahalı kalemlerden biridir, (Odanın büyüklüğüne göre uygun bir şekilde monte edilmiş halojenatörü olmayan bir tuz terapisinden sağlık faydaları talep edemezsiniz.) Halojeneratör fiyatları değişir, ancak amacınız için ve mümkün olan en iyi fiyata en uygun aygıtı satın almanız için size rehberlik edebiliriz.

4. Tasarım ve malzemeler – Tuz odası kurulumunda standart bir beyaz tuz kulllanmak tuz odası kurulumu için daha düşük bir maliyet çıkaracaktır; Ama tuz odasında kullanılması gereken tuz Halit kristal tuz granürleri olması odanın amacına ulaşması için kesinlikle kullanılması gereken tuz olmalıdır

5. Tasarım, ses sistemi, ışıklandırma gibi her projeye komün olan bazı maliyet unsurları vardır.

Sonuç olarak, bir tuz odası oluşturmak için önce tuz odası yaptıracağınız firmayı tanımanız, kullanılacak ürünleri görmeniz kesin önerimizdir.

Tuz Odası Kurulum Maliyetini hemen vermek bir derbi futbol maçı tahmini vermekten zordur. Kurulumda çok fazla değişken vardır! İhtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş fiyat teklifi için lütfen bizimle iletişime geçin.

Tuz odası kurulumunda birçok şirketin şirketlerin aksine, tuz tuğlaları kullanmıyoruz. gerçek kristal en yüksek kalitede, en saf tuzu direk olarak tuz odanızın duvarlarına yapıştırmak için özel bir proses kullanıyoruz. Tuz odanızda en temiz şifa ortamını oluşturuyoruz.
SareSalt Tuz odaları kurulum sonrası daha hızlı, daha kolay ve çok daha kolay bakım yapılabilir.