Tuz Odası Nasıl Yapılır

Planlama ve Geliştirme

Tuz odası tasarlamak amacınıza bağlı olarak basit bir konsept ten, farklı ünitelerle ile  karmaşık bir konfigürasyon ile değişebilir. Çoğu zaman mevcut bir alanın tuz odasına uyarlandığı gibi bazen tamamen baştan bir oda inşa edilebiliyor. Tuz Odası nasıl yapılır sorusuna gelirsek belirleyici unsur; düşündüğünüz konsept ve vizyonunuz dur.

Oteller, kaplıcalar, sağlıklı yaşam merkezleri, yoga ve masaj stüdyoları, bağımsız tesisler ve diğerleri ile yer altı tuz madenlerine ve kubbelere benzeyen tuz odaları, sade mağara konsepti olmayan düz duvarlı odaların yanı sıra çocuklar için özel odalar tasarlamak farklılıklar yaratır.

• Tuz odası yapımında yaşadığımız deneyimlerimiz ile, etkili bir tuz terapi odasının tasarımı, planlanması ve geliştirilmesi konusunda belirli uzmanlık alanlarına sabibiz. Amacınız ve vizyonunuza göre işin başlangıcında ve ilk seferinde doğru uygulama yapılmasını sağlamak için size her türlü öneriyi sunarız,  Hangi kaynakların mevcut olduğunu ve sürdürülebilir, karlı bir tuz terapi işi geliştirmek için bunlardan nasıl faydalanacağınızı anlayarak, vizyonunuza ulaşmak için en iyi çözümün ne olduğunu belirlemek için sizinle birlikte çalışırız.

Ekipman Seçimi ve Satın Alma

Kurulan tuz odasının asıl amacı olan tedavi edici faydası, tuzun öğütülmesi ile halojenleyici vasıtasıyla tuz odası içinde havaya dağılması ile elde edilir. Tuz odasının tasarım ve konseptine uygun olarak kurutuz dozajı, mikro parçacıkların büyüklüğü gibi ve sorunsuz çalışması gibi özelliklere sahip halojeneratörü satın alıp kurma aşamasında farklı birkaç seçenek karşınıza çıkacaktır. Bu konuda yardımcı olmak için sizinle birlikte çalışıp, İhtiyaçlarınızı karşılayacak doğru ekipmanve  Halojenatörün yanısıra, tuz dekorları, ışıklar, ses sistemi, odada kullanılacak mobilya vb. konuda konseptinize en uygun ürünler konusunda danışmanlığınızı yapmaktayız.
Tuz odasını tamamlamak için başka ürün ve ekipmanlara ihtiyaç duyulabilir. Tasarım ve konsept tamamlandıktan sonra, sizinle birlikte uyum içinde en iyi çözümleri belirlemek için çalışırız. bütçeler hazırlama, ekipman karşılaştırma ve seçme, nihai teklifler, ekipman sipariş etme ve teslim etme gibi ihtiyaçlarınız için sürekli yanınızda oluyoruz.

Kurulum ve Yönetim

Tuz odasını tasarlamak kadar doğru ekipmanları almakta önemlidir. Tasarım ve ekipmanla beraber başka önem arz eden konu, tuz odasının gerektiği gibi kurulmasıdır.  SareSalt olarak Tüm ekipmanı kurabilecek deneyimli bir ekibimiz var.  Ekibimiz, Tuz Odasında Kurum öncesi ve sonrasında tesisin düzgün kurulmasını ve işin kalitesinin sağlanmasını sağlamak için tuz odası haricindeki diğer işlerinizin ustaları, elektrikçiler, boyacılar gibi ile elemanlarla ortak çalışır.

Tuz Odanızı Tasarlamak ve Ayarlamak İçin Yardıma mı İhtiyacınız Var?